Besøg “VESTJYLLANDS KUNSTPAVILLON” og mød to farveglade, men meget forskellige kunstnere. Hvis du altså vel at mærke kan blive færdig med at beundre og overraskes over den fantastisk smukke og gennemtænkte museumsbygning i de dejligste omgivelser.

Den verdenskendte arkitekt, Henning Larsen, er den kreative hjerne bag den smukke kunstpavillon, der ligger ved sø og park.

Tag med og smugkig, når døren åbnes for dig til den permanente udstilling af Arne Haugen Sørensens værker og særudstillingen med Leif Sylvester Petersen. Se mere under menupunktet “At rejse er at leve”/“Danmark dejligst”/“Vestjyllands KUNSTPAVILLON”

Arne Haugen Sørensen er optaget af kampen og spændingsfeltet mellem det gode og det onde, men med det gode som den sejrende part. “Efter syndefaldet” demonstrerer tydeligt problemfeltet.
Leif Sylvester Petersens udstilling “Tilfældighedernes spil – Livets åbne bog” afspejler netop kunstneren som multikunstner. Der er både repræsenteret malerier, glaskunst, skulpturer og gobeliner.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *